Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 9 december 2023

Scroll to top

Top

Winnen: Yoga met CHVE

Winnen: Yoga met CHVE
Guido Segers

Ja, je leest het goed. Bij Eindhoven Rockcity mogen we namelijk 1 plek (inclusief matje en toebehoren voor de sessie) weggeven voor een yoga sessie met muzikale begeleiding van CHVE. Deze sessie vindt plaats op 8 September bij Yoga Hathi

Colin H. van Eeckhout (CHVE) is de frontman van de befaamde Belgische sludge helden Amenra. Met zijn eigen project verkent hij de ambient, folk en het primitive. CHVE speelde als solo act al in vele grote zalen en op bijzondere festivals.

Bij Yoga Hathi is regelmatig een sessie onder begeleiding bij te wonen. Onlangs nog met ambient artiest Ashtoreth. Onder de noemer Shiva Yoga zijn ook sessies bij te wonen met de zwaarste muziekstijlen vanwege hun meditatieve klanken. Heavy metal yoga? Jazeker.

Zeker zijn dat je bij dit event kan zijn? Er zijn nog plekken beschikbaar. Deelname is €27,50, maar dan heb je ook wat!

Oh ja, winnen: Reageer op de Facebook post laat ons weten dat jij deze sessie wil bijwonen!