Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Blue Collar Hotel viert zaterdag 5 jarig bestaan

Blue Collar Hotel viert zaterdag 5 jarig bestaan
Reno van der Looij

Het Blue Collar Hotel bestaat 5 jaar. De tijd vliegt inderdaad. En om dat te vieren vind a.s. zaterdag 7 september Rumble in the Blue Collar Jungle plaats. In het Klokgebouw, een oude Philipsfabriek op Strijp-S,vind je Blue Collar Hotel. Een hotel, met een theater, dat het nét even anders doet. Ongedwongen gezellig met een bijzonder interieur en ruimte voor iedereen.

Binnen in de hotelbar zie je meteen waar het in dit hotel om draait. Twee enorme muurschilderingen van componist Ludwig van Beethoven en rockmuzikant Lemmy Kilmister, enorme biervaten aan het plafond en een stoere industriële uitstraling. Hier houden ze van muziek!

In de 5 jaar die het hotel bestaat heeft het niet alleen gasten van over de hele wereld mogen ontvangen maar ook een behoorlijke naam opgebouwd in het alternatieve muziek circuit.
De intieme theaterzaal die in het hotel zit heeft in haar korte bestaan al menig grote naam op haar podium zien staan. Van comedy tot dragqueen show, van striptease tot working class punkrock of stoner band.

Om 5 jaar niet ongezien voorbij te laten gaan heeft het hotel een feest georganiseerd onder de naam Rumble in the Blue Collar jungle! Er is live muziek van Black Djangos, Delaney Davidson, Tigre Blanco en the Urban Voodoo Machine en de vinyl DJ Deadly GilliganEntree is gratis.