Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 september 2023

Scroll to top

Top

Kempenerpop biedt zaterdag 21-09 een breed programma

Kempenerpop biedt zaterdag 21-09 een breed programma
Reno van der Looij

Op zaterdag 21 september is het weer tijd voor het gezelligste festival van Waalre: Kempenerpop! Een gratis festival op het Boerenbondterrein in Waalre. Met de beste livemuziek, lekker eten & drinken en de kinderen kunnen terecht op het Kinderplein. kortom, een uitje voor de hele familie.

Er staan traditiegetrouw ook weer een aantal Eindhoven Rockcity waardige acts op het podium. Zo treden White Boy Wasted, Highway Orange en Freeborn Brothers aan. Zie onderstaande poster voor het volledige affiche. Het tijdschema vind je hier.

Er is tevens nog steeds behoefte aan een aantal extra vrijwilligers. Wil jij een steentje bijdragen? Deze vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om Kempenerpop tot een groot succes te maken. En mogelijk maken! Schrijf je hier in.