Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Das Oktober Metalfest

Win setje kaarten voor Das Oktober Metalfest
Redactie

Op zaterdag 5 oktober brengt Das Oktober Metalfest het beste van twee werelden samen; het bier-gehos van het Oktoberfest en bands van een Metalfest. Samen vormen ze Dás Oktober Metalfest dat wordt gehouden in het Eindhovense Klokgebouw! Een dikke metal line-up verdeeld over 3 podia.

Met acts als Saxon, Death Angel, Finntroll, Anvil, Skyclad, Heidevolk, Ost+Front, Kees van Hondt en Patatje Metal op het affiche. Over naamvallen hoef je niet na te denken, alles is “Das” op Das Oktoberfest. Das bier, Das tickets, Das lol, Das bands, Das curryworst, Das schnitzels, Das metal, Das headbangen, Das Rooie Jager, Das Henk Wijngaard, Das Oktober Metalfest.

Tickets winnen voor Das Oktober Metalfest

In samenwerking met organisator Loudnoise mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor dit feestje op zaterdag 5 oktober 2019 weggeven. Alles wat je hiervoor moet doen is in de comments van ons Facebookbericht aangeven wie je graag mee wilt nemen naar deze ‘bende’. Like tevens even het bericht en de Eindhoven Rockcity Facebook-pagina en je dingt vanzelf mee naar de kaarten. Winnaars op 24 september! GO!

Kaartjes vind je hier. Facebook event hier.