Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Line-up DDW Music Festival 2019 compleet

Line-up DDW Music Festival 2019 compleet
Reno van der Looij

De Effenaar programmeert tijdens Dutch Design Week (DDW) weer verrassende shows en vette feesten op toffe plekken in de stad; Van hiphop, tot indie naar rootsy en natuurlijk ook party. Met het DDW Music Festival-bandje kan men tijdens DDW de hele week tientallen feestjes, concerten en locaties kiezen. Dutch Design Week vindt dit jaar van 19 tot en met 27 oktober plaats.

Nieuw in het programma: elektronische pionier Blanck Mass, weirdo-popper Kikok, singer-songwriter Tim Dawn, Les Robots, Shaemless, Kléo, Meetsysteem en A Million Squeeks Will Do You No Harm completeren de line-up van DDW Music Festival dat van 19 tot en met 27 oktober plaatsvindt in Eindhoven.

De line-up van DDW Music Festival in willekeurige volgorde:

Amy Root – Blanck Mass – Glauque – Echo Beatty – Eva van Manen– Gaygirl – Swimming Tapes – Personal Trainer – Job Roggeveen – Noah Vanden Abeele – The Intergalactic Republic of Kongo – Müholos – Flexual – Meetsysteem – Les Robots – Tim Dawn – Just Mustard – Your Smith – Blue Crime – Plasma – Elle Rich – Automatic – Saida – DJ NEN-C – Shaemless – A Million Squeeks Will Do You No Harm – Marassa – Lauran Hibberd – Blair Jollands – Wolf & Moon – Mottron – Ed Night – Paracetamøl – Neon Dreams – Kalax – Dj Devereaux85 – Timecop1983 – Brian’s Magic Tears – City Park – Walt Disco – Sadhu – Nicon – Franky Nuts – Sadhu b2b Crimson Scar – Chackie Jam – Cry – Do Nothing – Emma Mc Grath – Far Caspian – Gnoomes – Heavy Lungs – Jan Verstraeten – Kolonel DJafaar – Kosmo Sound – Mk. Gee – Patawawa – Sheer Mag – SHHT – Someone – Ted Jasper – Tessa Dixson – Wally A$M – Wasuremono – Wooze – Yallah! Yallah! – Yellowstraps – Volcano Boys – Ihemyo – Blackwax

Daarnaast komt jazzlegende Roy Ayers voor een DDW Music Special naar jazzclub Fifth. Eerder werden er specials aangekondigd van onder andere experimentele psych-rockers Altin Gün, hiphoplegendes Rico & Sticks en pianiste Iris Hond.

DDW Music Festival

DDW Music Festival is een initiatief van de Effenaar en Friendly Fire i.s.m. Dutch Design Week, waarbij de eerste twee verantwoordelijk zijn voor de muziekprogrammering. Net als voorgaande jaren wordt het muziekprogramma net zo divers en vooruitstrevend als DDW zelf. De shows vinden plaats op locaties die variëren van bekende poppodia als Dynamo en de Effenaar tot oude kroegen als de Rozenknop, Altstadt, maar ook Stroomhuis.

Naast het stadsprogramma zijn er ook dit jaar weer een aantal DDW Music Specials. De eerste specials die zijn aangekondigd zijn Rico & Sticks op zondag 20 oktober en Altın Gün + Yin Yin op donderdag 25 oktober.

DDW Music Festival tickets kosten € 33,- (incl. servicekosten) en vind je hier. Let Op! Deze tickets geven je geen toegang tot de DDW Music Specials en de DDW expo’s.