Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Katatonia, Enslaved, Sons of Apollo en meer bevestigd voor Prognosis

voyager
Reno van der Looij

Prognosis heeft een reeks nieuwe namen bekendgemaakt voor de 2020 editie. Anathema, Sermon en Focus waren reeds bevestigd voor het prog festival. Hier komen nu KatatoniaEnslaved (performing a special ‘Hearth of the Norse Rhymes’ set), Sons Of ApolloBruce NoordScarlet StoriesDilemmaVoyager en The Fierce & The Dead bij.

Het succesvolle event zal 20 en 21 maart 2020 wederom in de Effenaar gaan plaatsvinden. De komende periode worden er nog meer acts aan de line-up toegevoegd. Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Maar dit is niet alles.

Ook buiten de Effenaar wordt er aandacht besteed aan het festival. Speciale optredens op speciale locaties, tentoonstellingen, lezingen en clinics maken het festival breder dan enkel de Effenaar en prog muziek.

Facebook event hier | Tickets vind je hier.

Foto header: Voyager live at Cacaofabriek, door Reno van der Looij, accred. voor Eindhoven Rockcity