Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 februari 2024

Scroll to top

Top

Winnen: tickets voor Skyforger, Finsterforst en meer in Dynamo

Winnen: tickets voor Skyforger, Finsterforst en meer in Dynamo
Redactie

Op vrijdag 25 oktober komt er met Skyforger, Finsterforst, Enisum en Helsott een pagan metalpackage naar Eindhoven toe voor de echte liefhebber. Een avond vol meeslepende folkmelodieën, historische vertellingen en heidense taferelen in Dynamo.

De Letse pagan metalband Skyforger is de grote blikvanger deze avond. De band levert een groot eerbetoon aan de geschiedenis van Letland en de overige Baltische staten. De band combineert bijzondere Baltische volksmuziek met rauwe black metalinvloeden, terwijl de songs verhalen over grote veldslagen en vergeten helden vertellen. De band rond Pēteris Kvetkovskis debuteerde eind jaren negentig met ‘Kauja pie Saules’ en bracht 4 jaar geleden haar meest recente album uit, getiteld ‘Senprūsija’. Een plaat over een voormalige Baltische bevolkingsgroep waar zelfs een historicus bij werd betrokken om de verhalen zo authentiek mogelijk vast te leggen. Het leverde ze diverse nationale onderscheidingen op.

Win setje Skyforger tickets

Wij mogen in samenwerking met Dynamo 2 setjes van 2 kaarten weggeven van deze show! Hoe kun jij kans maken op deze kaarten? Hoe je mee doet is eigenlijk heel simpel; like dit bericht op onze facebook pagina en tag diegene die je graag wil meenemen naar het concert. Wie weet mogen jullie dan samen naar Skyforger! Winnaars komend werken. GO!