Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Loud Noise nieuws over Das Oktober Metalfest en Prognosis

Loud Noise nieuws over Das Oktober Metalfest en Prognosis
Reno van der Looij

Het in Eindhoven gevestigde boekingskantoor, concert promoter en festival organisator Loud Noise timmert flink aan de weg. Na de successen met onder meer Dynamo Metal Fest en The Sound of Revolution hebben we inmiddels ook de eerste edities van Das Oktober Metalfest en Prognosis achter de rug. Sterker nog; er wordt volle bak aan de nieuwe edities gewerkt.

Das Oktober Metalfest bracht 2 weken geleden het beste van twee werelden samen in het Klokgebouw; het bier-gehos van het Oktoberfest en bands van een Metalfest. De eerste editie was uitermate geslaagd en dat smaakt uiteraard naar meer, dus volgt een 2e editie op zaterdag 3 oktober 2020. Er zijn vanaf vandaag een gelimiteerd aantal early bird tickets beschikbaar. Onkel Tom (Aka Angelripper van Sodom) is de eerste bevestigde act.

Heel wat serieuzer gaat het er bij Prognosis aan toe. Zeker als je kijkt naar de line-up die langzaam maar zeker wel heel erg indrukwekkend begint te worden voor de liefhebbers van de betere prog. We wisten reeds te melden dat Anathema, Katatonia, Enslaved, Sons of Apollo en Voyager op het affiche staan. Daar komen nu Long Distance Calling, Don Airey, Masvidal (Cynic) en Rendezvous Point bij.

Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Tickets zijn al even in de voorverkoop.