Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Royal Rawk keert terug in 2020 en zoekt Eindhoven Rockcity bands

Royal Rawk keert terug in 2020 en zoekt Eindhoven Rockcity bands
Reno van der Looij

Tijdens de 2019 editie van Royal Rawk speelden er tien knallende bands in de kelder en open air in het loadingdock van Dynamo. Dat smaakt dus naar meer. Royal Rawk zal ook op in 2020 tijdens Koningnacht in Eindhoven te vinden zijn.

Het festival tijdens Koningsnacht zoekt daarom naar bands die een sterke band met Eindhoven (Rawkcity) hebben. Speel jij in zo’n band, denk jij de Basement of het Loadingdock van Dynamo op zijn kop te kunnen zetten> Van Punk via Crust naar Core, van Metal via Indie naar Stoner.. take your pick! Het mag allemaal.

Interesse? Mail je bio + wat muziek naar info@dynamo-eindhoven.nl (met als onderwerp Royal Rawk). Foto header: Royal Rawk crowd 2019, by Paul Verhagen.