Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Sick of it All package in de Effenaar

Win tickets voor Sick of it All package in de Effenaar
Redactie

Is dat effe een dikke hardcore package welke op dinsdag 19 november naar de Effenaar komt. De New York Hardcore pioniers Sick Of It All voeren deze hardcore-karavaan aan en nemen hun energieke broeders van Comeback Kid mee. Cancer Bats uit Canada en This Means War uit onze eigen regionen complementeren deze avond beuken en zagen.

Om dat nog interessanter te maken, mogen we in samenwerking met de Effenaar 2 setjes kaarten voor de show weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaar volgende week bekend.