Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest presenteert 4 nieuwe namen waaronder Exodus

Dynamo Metalfest presenteert 4 nieuwe namen waaronder Exodus
Redactie

Dynamo Metalfest voegt weer vier nieuwe namen toe aan de line-up voor volgend jaar. Exodus komt naar Eindhoven voor een speciale ‘Bonded By Blood’ set. Daarnaast zijn ook Obituary, Midnight en Flotsam and Jetsam toegevoegd. Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020 is de kunstijsbaan in Eindhoven weer plaats van handeling.

Tijdens de afgelopen editie werd Sepultura reeds bekendgemaakt en later wisten we ook Jinjer, Heaven Shall Burn en Beast in Black reeds te vermelden. Zo krijgt het affiche langzaam maar zeker steeds meer vorm. Hier komen uiteraard nog heel wat acts bij in de komende periode.

Kaarten voor 2 dagen zijn te koop voor 59,00 euro. De early Birds zijn inmiddels al een tijdje uitverkocht. Tickets vind je hier. Het Facebook event hier.