Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Iron Maiden voor headline show naar Weert dag voor Bospop

Iron Maiden voor headline show naar Weert dag voor Bospop
Redactie

De legendarische metalband Iron Maiden komt met de ‘Legacy Of The Beast Tour’ naar Nederland. Dit keer is Weert plaats van handeling op de dag voordat Bospop losbarst met haar 40-jarig jubileum. Als special guests nemen de Britten Alter Bridge en Airbourne mee.

Op donderdag 9 juli 2020 staat deze package op Evenementerrein Weert Noord.Tickets zijn vanaf donderdag 14 november om 10.00u verkrijgbaar. Het evenement vindt dus plaats op het Bospop-terrein, maar is geen onderdeel van Bospop. Kaartverkoop is dus ook gescheiden.

Foto header door Jos Berbee. Iron Maiden live @ Rock am Ring.