Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Come as You Are met oa. Navarone en Indian Askin @ Effenaar

Win tickets voor Come as You Are met oa. Navarone en Indian Askin @ Effenaar
Redactie

Tijdens Come As You Are staat drie decennia aan gitaarmuziek centraal; van de grunge uit begin jaren negentig en dansbare Britpop tot energieke punk en powerpop van nu. Het festival geeft zowel bands een podium die door de jaren heen een grote rol gespeeld hebben in deze gitaargolf, tot aan de nieuwe helden die zich laten inspireren door 30 jaar gitaar.

Voor de vierde keer vind dit event alweer plaats. Tijdens deze editie staan Navarone, Johan, Rick de Leeuw, Indian Askin, Mozes and the Firstborn, Stacked Actors en meer op de planken van de Effenaar op zaterdag 7 december.

Kaarten winnen voor Come As You Are

We geven voor dit 90’s feestje maar liefst 3 setjes van 2 tickets weg. Om hier voor in aanmerking te komen ga je naar ons facebook bericht en tag je in de comments wie je graag wil meenemen. Zo doe je automatisch mee. Winnaars op 21 november a.s.. GO!