Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Bay Area Thrash nieuws voor Dynamo Metalfest 2020

Bay Area Thrash nieuws voor Dynamo Metalfest 2020
Reno van der Looij

Eindhoven kent een rijke historie als het gaat om thrash metal bands. Zo wordt Eindhoven Rockcity vaak ‘home away from home‘ genoemd. Vooral de bands vanuit San Francisco’s Bay Area. Yep, Bay Area Thrash.

Daarom heeft de organisatie van Dynamo Metalfest aan Craig Locicero (oa. Forbidden) gevraagd om iets speciaals te doen: Bay Area Interthrashional. In onderstaande video meer uitleg van Craig en Steve “Zetro” Souza (Exodus).

Hoe dat er precies uit gaat zien, wordt in de komende maanden verder uit de doeken gedaan. Maar verwacht in ieder geval diverse muzikanten uit de Bay Area die elkaars legendarische muziek komen spelen, aangevuld met een legertje special guests uit de rest van de wereld. Dit wordt hoe dan ook een unieke show als het ultieme hommage aan het Thrash genre.

Dat is nog niet alles. Ook is Dress The Dead, Craig’s nieuwe band toegevoegd aan het affiche van DMF. Dress the Dead features: Craig Locicero (Forbidden, Manmade God, SpiralArms, Demonica) & Michael Rowen (Insolence) on guitar, Kayla Dixon (Witch Mountain) on vocals, Mark Hernandez (Forbidden, Vio-Lence, Demonica) on drums and James Walker (Manmade God, SpiralArms) on bass.

Tijdens de afgelopen editie werd Sepultura reeds bekendgemaakt en later wisten we ook Exodus, Obituary, Midnight, Flotsam and Jetsam Jinjer, Heaven Shall Burn en Beast in Black reeds te vermelden. Zo krijgt het affiche langzaam maar zeker steeds meer vorm. Hier komen uiteraard nog heel wat acts bij in de komende periode.

Kaarten voor 2 dagen zijn te koop voor 59,00 euro. De early Birds zijn inmiddels al een tijdje uitverkocht. Tickets vind je hier. Het Facebook event hier.