Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting nieuws over preparty, tickets en timetable

Eindhoven Metal Meeting nieuws over preparty, tickets en timetable
Reno van der Looij

De line-up van Eindhoven Metal Meeting is alweer een tijdje compleet. Hoog tijd voor een korte update met nog een kleine 2 weken te gaan totdat de deuren van de Effenaar voor deze editie openzwaaien. Met namen als Kampfar, Bloodbath, Paradise Lost, Alcest, en Candlemass beloofd het weer een zwaar metalen feest te worden op 13 en 14 december in Eindhoven.

We hebben nog een paar zaken om onder de aandacht te brengen. Zo vind je hieronder de time-tables voor beide dagen. Met betrekking tot tickets: er zijn nog een beperkt aantal vrijdag tickets beschikbaar, maar voor de combi-tickets of losse zaterdag kaarten ben je te laat. Sold out.

Wel nog beschikbaar zijn tickets voor de pre-party op donderdag 12 december met Dødheimsgard, Bölzer, Blaze Of Perdition en Matterhorn. Hier kan je alvast je nekspieren, slokdarm en trommelvliezen trainen voor de twee volle dagen metal in de Effenaar die erna volgen. Meer detail info over diverse zaken vind je op de website van het festival.