Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Killswitch Engage 1 van de 10 nieuwe namen voor Jera On Air

Killswitch Engage 1 van de 10 nieuwe namen voor Jera On Air
Reno van der Looij

Jera on Air voegt 10 nieuwe namen toe aan programma. Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 juni staat Ysselsteyn in Limburg weer drie dagen lang in het teken van de betere metal, hardcore en punk. We konden eerder al melden dat The Offspring de vrijdag gaat headliner. Nu komt hier een hele reeks aan nieuwe bevestigingen bij.

Eind juni zien we bijvoorbeeld ook Killswitch Engage, Thy Art is Murder, Neck Deep en Of Mice & Men terug op de festivalweide van Jera on Air. En ook Northlane, Silverstein, Lionheart, Incendiary, PUP en Get The Shot staan geprogrammeerd op Jera On Air 2020.

De fans lieten eerder al blijken reikhalzend uit te kijken naar de 28e editie van Jera On Air, aangezien de ‘Early Bird-tickets’ binnen een half uur over de digitale toonbank vlogen. De reguliere kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air 2020 is inmiddels gestart.