Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

25 namen voor Bospop met onder andere Sting in de herkansing

Bospop
Redactie

Het zat er een beetje aan te komen en de oud frontman van The Police heeft natuurlijk iets goed te maken. Na de late annulering van vorig jaar, gaat Bospop in de herkansing met Sting. Vrijdag 10 juli 2020 is Sting bevestigd als headliner. Tevens zijn de volgende namen voor volgend jaar bevestigd:

Vrijdag: Sting, Melissa Etheridge, The Revolution, White Lies, Jett Rebel, The Record Company
Zaterdag: Lionel Richie, Joe Bonamassa, De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana, Gin Lady.
Zondag: Kensington, Beth Hart, Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout Band, Allman Betts Band, Yola, Larkin Poe, The Steel Woods, Robert Jon & The Wreck

De dag voorafgaand aan Bospop kun je overigens ook al op het terrein terecht. Iron Maiden zal met specials guests Alter Bridge en Airbourne het podium alvast flink uit testen. Dit evenement vindt dus plaats op het Bospop-terrein, maar is nadrukkelijk geen onderdeel van Bospop. Kaartverkoop is dus ook gescheiden.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium van vrijdag 10-07 tot en met zondag 12-07. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. De kaartverkoop van Bospop begint a.s. zaterdag. Een kaart voor drie dagen kost 175 euro. Tickets voor twee dagen hebben een kostprijs van 130 euro en een dagkaart kost 75 euro. Meer informatie is te vinden op de website van Bospop.