Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Jera On Air en Paaspop strooien ook weer met nieuwe bevestigingen

Jera On Air en Paaspop strooien ook weer met nieuwe bevestigingen
Reno van der Looij

Jera on Air voegt 12 nieuwe namen toe aan programma. Van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 juni staat Ysselsteyn in Limburg weer drie dagen lang in het teken van de betere metal, hardcore en punk.  Hier zijn de nieuwe namen: NOFX, Meshuggah, August Burns Red, Motionless in White en Chelsea Grin, Malevolence, Knocked Loose, Counterparts, Being As An Ocean, Belvedere, Cigar en Rotting Out.

We konden eerder al melden dat The Offspring de vrijdag gaat headliner. Eind juni zien we tevens ook Killswitch Engage, Thy Art is Murder, Neck Deep, Northlane, Silverstein, Lionheart, Incendiary, PUP en Get The Sho en Of Mice & Men terug op de festivalweide van Jera on Air. De reguliere kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air 2020 is inmiddels gestart.

Paaspop heeft voor de rockliefhebbers niet zo’n hele grote update, maar met No Turning Back, Ten Times A Million, iPendejo! en Skindred toch weer een paar leuke namen naast de eerder aangekondigingen van Parkway Drive, Hatebreed, Lamb of God en het Eindhovense Tankzilla! Tevens kunnen we melden dat de Jack Daniels stage naar formaatje XL wordt uitgebreid met een 2e verdieping. Joh!

En dan krijgen we ook nog eens een driesterren restaurant en shopping mall. Ze worden steeds gekker daar in Schijndel. Tickets voor de komende editie die volgend jaar plaatsvindt van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 op festivalterrein De Molenheide in Schijndel, koop je via www.paaspop.nl.