Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Stray from the Path @ Dynamo

Fotoverslag: Stray from the Path @ Dynamo
Redactie

Stray From the Path is een bekende gast in Dynamo en met een nieuwe plaat op zak komen ze weer eens langs om iedereen te overtuigen. Dat overtuigen was wellicht niet meer nodig, want dat waren wij al. Toch is het een genoegen om de band uit New York weer in onze stad te ontvangen.

Internal Atomics – het nieuwe album – is wederom een knaller van een plaat, vol politieke uitingen en veel energie. Deze komen nóg beter tot zijn recht op het podium. Stil staan is geen optie. Al was dat ook al niet mogelijk bij de voorprogramma’s – The Devil Wears Prada, Gideon en Loathe. Onze fotograaf Bram Geurts was erbij voor een fotoverslag.

Gideon

 

 

The Devils Wears Prada

 

Stray From the Path