Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest voegt Heathen en Decapitated toe aan affiche

Dynamo Metalfest voegt Heathen en Decapitated toe aan affiche
Reno van der Looij

Twee nieuwe verse bevestigingen voor Dynamo Metafest. Heathen en Decapitated zijn zojuist aan de line-up toegevoegd. Vlak voor kerst krijgen we er nog 1 extra naam bij en in het nieuwe jaar zal de line-up verder compleet worden gemaakt. Vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020 is de kunstijsbaan in Eindhoven weer plaats van handeling.

Tijdens de afgelopen editie werd Sepultura reeds bekendgemaakt en later wisten we onder andere ook Exodus, Obituary, Midnight, Flotsam and Jetsam Jinjer, Heaven Shall Burn en Beast in Black reeds te vermelden. Zo krijgt het affiche langzaam maar zeker steeds meer vorm. Hier komen uiteraard nog heel wat acts bij in de komende periode.

Kaarten voor 2 dagen zijn te koop voor 59,00 euro. De early Birds zijn inmiddels al een tijdje uitverkocht. Tickets vind je hier. Het Facebook event hier.