Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 februari 2023

Scroll to top

Top

Win tickets voor Prong en Unearth @ Dynamo

Win tickets voor Prong en Unearth @ Dynamo
Reno van der Looij

Op 14 februari bundelen Unearth en Prong de krachten voor een exclusieve show in Nederland. Verwacht genoeg catchy riffs, dikke grooves en vette meebrullers om er vlinders van in je buik te krijgen. De jonge Duitse crossover-act Dust Bolt sluit aan samen met een nog aan te kondigen opener.

In samenwerking met de Dynamo mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor de show weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). We maken de winnaars voor het einde van het jaar bekend!

Foto header: Prong live @ Dynamo 2018. Foto door Paul Verhagen voor Eindhoven Rockcity