Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 mei 2022

Scroll to top

Top

Win kaarten voor Dance With The Dead @ Effenaar

Win kaarten voor Dance With The Dead @ Effenaar
Reno van der Looij

Donderdag 13 februari staat er moddervette darksynth voor liefhebbers van Stranger Things, John Carpenter en Carpenter Brut in de Effenaar. Justin Pointer en Tony Kim komen beide uit de metal scene en dat hoor je. Alsof Daft Punk een nachtmerrie set geeft op een feestje van Satan en de Joker terloops een paar waterstofbommen dropt! Live breken de twee de toko af met een dikke laag beats, synths en gitaren. Get ready to Dance With The Dead!

In samenwerking met de Effenaar mogen we 2 setjes kaarten voor de show weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.) We maken de winnaars woensdag 7 augustus aanstaande bekend.