Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop gooit er weer een reeks nieuwe namen uit

paaspop
Redactie

De Early Bird tickets zijn uitverkocht, maar met de aankondigingen van het programma van Paaspop is het nog lang niet gedaan. We wisten eerder al te melden dat de rockers en metalheads goed aan hun trekken gaan komen deze editie met onder meer Parkway Drive, Lamb of God, TankZilla, Hatebreed en Igorrrr. Ook Anouk, Ben Miller Band, Kensignton, Krezip, Sean Paul en Paul Kalkbrenner staan op het affiche.

Nieuw zijn de volgende acts die vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 ook zullen optreden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel : Danny Vera, Daredevils, De Sluwe Vos Live, Delain, Frequencerz, La Fuente, Michel de Hey B2B Benny Rodrigues, Mother Mercury (tribute to 50 years of Queen), Royal Republic, Sandrien, Sefa, STUK, Yung Felix, Trobeats, 80’s Verantwoord, AC in DC, Anna Domini, The Art of Pantera, KiNK (Live), Otto von Schirach, The Pink Floyd Project, Sindicato Sonica, Singlefeestje, Spoil Engine, Up The Irons en Zer00’s Heroes.

De komende maanden worden nog veel meer acts bekendgemaakt. Info over de bevestigde acts en her complete programma tot nu toe staat hier. De Early Bird ticketverkoop is gestopt. De reguliere ticketverkoop start aanstaande zaterdag 11 januari om 10:00 uur via www.paaspop.nl/tickets