Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Cradle of Filth met speciale show naar Dynamo Metalfest

Cradle of Filth met speciale show naar Dynamo Metalfest
Redactie

Het Britse black metal instituut Cradle of Filth is toegevoegd aan de line-up van Dynamo Metalfest. De band onder leiding van Dani Filth komt met een speciale show naar Eindhoven, waar Cruelty and the Beast in zijn geheel integraal wordt opgevoerd.

Tijdens de afgelopen editie werd Sepultura reeds bekendgemaakt en later wisten we onder andere ook Exodus, Obituary, Decapitated, Heathen, Midnight, Flotsam and Jetsam Jinjer, Heaven Shall Burn en Beast in Black reeds te vermelden. Zo krijgt het affiche langzaam maar zeker steeds meer vorm. Hier komen uiteraard nog heel wat acts bij in de komende periode.

Kaarten voor 2 dagen zijn te koop voor 59,00 euro. De early Birds zijn inmiddels al een tijdje uitverkocht. Tickets vind je hier. Het Facebook event hier.