Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

An Evening With Knives gaat veel hard geluid maken in 2020

An Evening With Knives gaat veel hard geluid maken in 2020
Reno van der Looij

We hebben het al eens eerder gezegd: wij zijn op de Eindhoven Rockcity redactie best wel een beetje fan van An Evening With Knives. Zompige stoner/sludge dan wel post-metal gespeeld door 3 sympathieke soms doch ietwat chaotische kerels bevalt ons prima. Dus wij zijn in ons nopjes nu er een nieuw album en de release show zijn aangekondigd.

Voorafgaand aan deze release hebben de mannen nu de eerste single live gezet. Hieronder vind je de video van ‘Endless Night’ welke op de opvolger van het langspeel debuut Serrated (review) terug te vinden zal zijn. Het nieuwe werkstuk Sense of Gravity (release via Argonauta Records and Lighttown Fidelity) wordt op 6 maart live aan het publiek gepresenteerd in de Effenaar. Het enige echte Eindhoven Rockcity DJ team komt bovendien plaatjes draaien. Be there!!

 

Sense of Gravity Tracklisting:

1. Sacrifice
2. Escape
3. Levitate
4. Turn The Page
5. On Your Own
6. Endless Night
7. Every Ordinary Day