Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Nirwana affiche breidt flink uit met onder meer De Staat en Red Fang

Nirwana affiche breidt flink uit met onder meer De Staat en Red Fang
Reno van der Looij

Nirwana Tuinfeest heeft de volgende reeks namen voor de editie van 2020 bekendgemaakt. Met de komst van De Staat heeft het festival ook de eerste headliner te pakken. Verder zijn Red Fang, Snelle & Live Band, Sloper, Danny Vera, Bökkers, Temple Fang, Cords by Simone, Blanks, Son Mieux, Bad Nerves, Speedmobile, Bizkit Park en Mark Lada’s Golden Arches bekendgemaakt.

Flogging Molly, Wolfmother, Vipers en In Your Honour stonden reeds op het affiche. Nirwana vind in 2020 plaats op 14, 15 en 16 augustus in Lierop. De voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2020 is al even geleden van start gegaan. De entreeprijzen zijn hetzelfde als vorig jaar en ook dit jaar kun je in de voorverkoop al consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief kopen.

Foto header (De Staat live @ Effenaar) door Emily Parry voor Eindhoven Rockcity.