Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Prognosis festival heeft line-up voor Effenaar compleet

Anathema
Redactie

Prognosis heeft de line-up voor de aankomende editie rond. Cellar Darling, Maraton and The New Death Cult zijn aan de line-up toegevoegd. Prognosis vindt plaats in de Effenaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020.

We wisten reeds te melden dat onder meer AnathemaKatatonia, Enslaved, Sons of Apollo, Long Distance Calling, Don Airey, Masvidal (Cynic) en Rendezvous Point op het affiche staan. Naast de nieuwe toevoegingen hebben de Australiërs van Voyager helaas geannuleerd.

Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Tickets zijn al even in de voorverkoop.

Foto header Anathema @ Effenaar 2016 door Paul Verhagen accred. voor Eindhoven Rockcity. In 2016 stond Anathema voor het laatst in de Effenaar. Lees onze review hier.