Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe bevestigingen voor Jera On Air

Mina Caputo
Reno van der Looij

Jera On Air 2020 belooft een editie te worden vol spektakel. Vandaag voegde de organisatie onder meer Life of Agony (foto), While She Sleeps, Suicide Silence, The Devil Wears Prada, Rise of the Northstar en Crossfaith toe aan de line-up van het festival in Ysselsteyn.

Dat is echter pas een kleine greep uit de nieuwe namen, want ook Mayleaf, Hundredth, Jesus Piece, Obey The Brave, Fit For An Autopsy, Blowfuse, Loathe, La Armada, Dream State, Clowns en Main Line 10 staan op de planken tijdens Jera On Air op 25, 26 en 27 juni 2020.

We konden eerder al melden dat The Offspring de vrijdag gaat headliner. Eind juni zien we tevens ook Killswitch Engage, Thy Art is Murder, Neck Deep, Northlane, Silverstein, Lionheart, Incendiary, PUP en Get The Shoen Of Mice & Men, NOFX, Meshuggah, August Burns Red, Motionless in White en Chelsea Grin, Malevolence, Knocked Loose, Counterparts, Being As An Ocean, Belvedere, Cigar en Rotting Out terug op de festivalweide van Jera on Air. De reguliere kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air 2020 is inmiddels gestart.