Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Paaspop gooit er weer eens 21 nieuwe namen uit

Paaspop gooit er weer eens 21 nieuwe namen uit
Reno van der Looij

Paaspop blijft maar komen met mooie nieuwe namen. De meest interessante voor de liefhebbers van gitaarwerk zijn Swedish Death Candy en Bokassa die afgelopen jaar nog mochten openen voor Metallica.

De volgende 21 acts zijn bevestigd voor Paaspop op festivalterrein De Molenheide in Schijndel van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020: 90’S NOW • Bang Bang Romeo • Bokassa • Bonxo & Serge V • Def Rhymz • Diquenza • Fitz And The Tantrums • Jonna Fraser • Joshua J • Kraantje Pappie • Lee Towers • Les Truttes • Quique • Rolf Sánchez & Latín Society Orchestra • Sensue • The Slow Readers Club • Smèrrig Diskjochies • SURPRISE ACT • Swedish Death Candy • This is LOVSKI • Tom Trago.

We wisten eerder al te melden dat de rockers en metalheads goed aan hun trekken gaan komen deze editie met onder meer Parkway Drive, Delain, Royal Republic, Spoil Engine, Lamb of God, TankZilla, Hatebreed en Igorrrr. Ook Anouk, Ben Miller Band, Kensignton, Krezip, Sean Paul en Paul Kalkbrenner.

De komende maanden worden nog veel meer acts bekendgemaakt. Info over de bevestigde acts en her complete programma tot nu toe staat hier. De Early Bird ticketverkoop is gestopt. De reguliere ticketverkoop is al een tijdje los via www.paaspop.nl/tickets.