Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Helldorado keert terug naar Klokgebouw in november 2020

Helldorado keert terug naar Klokgebouw in november 2020
Redactie

Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 verdween Helldorado in 2019 plots van de festival kalender. Zojuist is bekendgeworden dat het festival in 2020 terugkeert. Op zaterdag 21 november is het Klokgebouw wederom plaats van handeling voor The Incredible Rock ’n Roll Freakshow!

Het heavy rockfestijn waar gevierde internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen, wordt gecombineerd met theater, show en spraakmakende side shows die een dag lang spektakel en sensatie bieden. Facebook event hier.

We hebben nog geen nieuws over de optredende acts, maar daar zal snel verandering in gaan komen. Wij zijn in ieder geval heel blij met de terugkeer van dit bijzondere en unieke festival. Lees hier onze ervaringen van de voorgaande jaren. 2017 en 2018.