Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Grindhoven IX maakt affiche compleet met oa. Entombed A.D.

Grindhoven IX maakt affiche compleet met oa. Entombed A.D.
Redactie

Het Zweedse Entombed A.D. is de headliner van aankomende Grindhoven editie. Tevens komen Kutwyv en Boneyard het gekste “metal” festival van Nederland nog idioter maken. GrindhovenIX: zaterdag 4 april 2020 een smerig potje viezigheid in Dynamo. 

Grindhoven is alweer aan editie nummer 9 toe volgend jaar. En terecht, want we willen dat dit moeilijk dubieuze festival nog jaren verderf brengt in Eindhoven. Eerder werden reeds Rectal Smegma (NL), Feastem (FIN) Severe Torture (NL), Meat Spreader(PL), Bütcher (BE), Powernap (Eindhoven Rockcity), Mensvreters (SA) en Heavy Hoempa (NL) bekendgemaakt.

Tickets (beperkt beschikbaar) hier. Facebook event hier.

Foto header: Entombed A.D. op Dynamo Metalfest door Paul Verhagen, accred. voor Eindhoven Rockcity.