Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Eindhovense punkrockers Call it Off werpen de handdoek

Eindhovense punkrockers Call it Off werpen de handdoek
Redactie

Call it Off houdt het na 7 jaar voor gezien. De Eindhovense punkrockers geven aan dat persoonlijke ambities en andere prioriteiten ervoor hebben gezorgd dat de band niet langer de aandacht krijgt die het verdiend. De mannen gaan natuurlijk niet weg zonder er nog 1x een groot feest van te maken. De farewelll show gaat plaatsvinden op vrijdag 8 mei in Dynamo.

In de achterliggende periode maakten de punkers door heel Europa podia onveilig, werden 3FM talent en stonden op festivals als Paaspop, Groezrock, Jera on Air en Nirwana Tuinfeest. De band bracht 2 langspelers uit: Lovers & Liars (2015) en Abandoned (2017). Onze schrijvers maakten bovendien regelmatig een babbeltje met ze. Lees zeĀ hier en hier nog eens terug.

Foto header: Lot Grips, Call it Off live @ Effenaar. Accred. voor Eindhoven Rockcity