Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Uit de Riolen van Eindhoven winactie: Speedmobile vinyl EP en tickets

Uit de Riolen van Eindhoven winactie: Speedmobile vinyl EP en tickets
Redactie

Als je de ritmesectie van Peter Pan Speedrock kruist met de zanger van Batmobile is er maar één logische uitkomst: Een opgefokte rock ‘n roll machine met de naam Speedmobile. Tijdens ‘Uit de Riolen van Eindhoven’ komen de mannen hun songs laten horen in de Effenaar. De Eindhovense primeur.

Tijdens de 3e editie van dit mini festival spelen ook Superhero Status, Death Star Discotheque en Lokotov Mocktail. In samenwerking met de Effenaar mogen we een setje van 2 tickets voor deze avond weggeven, maar de winnaar krijgt er ook nog eens een mooi vinyl Speedmobile plaatje bij. Vet toch!

Wil kans maken om er op zaterdag 28 maart bij te zijn, dan moet je even het volgende doen: like ons Facebook bericht en laat in de comments achter (tag) wie je graag wilt meenemen. That’s it! Winnaars volgende week.

Uit de Riolen van Eindhoven

Vijf verschillende smaakjes van streekproducten in het hoekje keiharde rock. De ‘Uit de riolen van Eindhoven’ avonden in de Effenaar boden eind jaren negentig plaats aan de smerigste rock n’ roll en stoner bands uit Eindhoven. En die zijn er dan ook in overvloed. Het mini festival Uit de Riolen van Eindhoven werd in 2018 leven ingeblazen en heeft inmiddels 2 succesvolle edities achter de rug (2018 review, 2019 review).