Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win een setje tickets voor SIBIIR @ The Jack

Win een setje tickets voor SIBIIR @ The Jack
Redactie

SIBIIR is een bijzondere band die op zondag 1 maart live op de planken van The Jack in Eindhoven staat. SIBIIR zag het licht in Oslo, Noorwegen in 2014. Het vijftal is sindsdien bezig geweest om hun eigen speciale Blackened Hardcore bij te schaven. Koude, technische metal met hints naar Hardcore, Thrash, Blackgaze Metal, en een smaakvolle, onverschrokken genot in het opschuiven van genregrenzen.

SIBIIR sloeg de wereld op zijn kop met hun titelloze debuut, dat Metal Hammer UK omschreef als ‘explosief en eclectisch. Dit kwintet heeft een reputatie opgebouwd als een woeste live-act door te touren met Kvelertak en Enslaved en shows te spelen op festivals als: Wacken, Eindhoven Metal Meeting, Roskilde, Eurosonic en meer.

Win setje kaarten voor SIBIIR

In samenwerking met Café The Jack mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor deze show weggeven. Op eigen risico krijg je ook een gratis knuffel en zoentje van The Jack baas Niek er gratis bij. Die mag je trouwens gewoon weigeren. Hoe doe je mee? Dat is heel simpel. Ga naar ons Facebook bericht en tag in de comments diegene die je graag mee wilt nemen. Like onze pagina en het bericht. Klaar. Winnaars volgende week. GO!

Facebook event hier | Tickets kopen hier