Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Win setje tickets voor After The Burial @ Dynamo

Win setje tickets voor After The Burial @ Dynamo
Reno van der Looij

Na de Europese tour met Thy Art Is Murder komt After The Burial alweer terug naar ons landje. Op 29 februari staat de progressieve metalcoreband met niemand minder dan Make Them SufferPolar en Spiritbox in Dynamo te Eindhoven.

Gewapend met achtsnarige gitaren, technische begaafdheid en een oog voor precisie, is de moderne progressieve metalcoreband After The Burial een van de paradepaardjes van het prestigieuze Sumerian Records. Het spiksplinternieuwe zesde album ‘Evergreen’ staat wederom bol van de vette breakdowns, dynamische leadpartijen en bulderende vocalen waarop je vol uit je schedel kan gaan tijdens deze show.

Win tickets voor After the Burial

We mogen in samenwerking met Dynamo 2 setjes van 2 tickets uitdelen. Vet toch. Hoe meedoen? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). Winnaars volgende week.