Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest, Jera On Air en Nirwana Tuinfeest nieuws

Dynamo Metalfest, Jera On Air en Nirwana Tuinfeest nieuws
Redactie

We hebben klein nieuwsbulletin rondom de festivals in de Eindhovense regio voor je. Er valt namelijk van alles te melden.

Nirwana Tuinfeest stuurde al een eerder waarschuwing uit dat het hard ging met de kaartverkoop. De zaterdag 14-08 is inmiddels compleet uitverkocht. Voor de vrijdag 15-08 moet je ook aardig rap worden. Op het affiche vind je Flogging Molly, Wolfmother, De Staat en nog veel meer terug.

Dynamo Metalfest heeft met de toevoeging van Candlemass de line-up voor vrijdag compleet. De dagindeling is nu bekend en ook de losse kaartverkoop per dag is van start. Dynamo vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli. Eerder weder namen zoals Sepultura, Jinjer, Obituary, Cradle of Filth en Heaven Shall Burn al bekendgemaakt.

Ook Jera on Air komt met nieuwe bevestigingen. Frank Turner, Anti Flag en The Menzingers zijn toegevoegd aan de line-up. Ook Good Riddance, Spanish Love Songs en hot milk voegen zich bij The Offspring, NOFX, Killswitch Engage en Life of Agony op 25-27 juni. Tickets hier.

Foto header: Bram Geurts @ Jera 2018