Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Fuzz Club 2020

Fuzz Club 2020
Guido Segers

Op 28 en 29 augustus komt het Britse platenlabel Fuzz Club terug naar Eindhoven voor de derde editie van hun tweedaagse festival. De eerste vijf namen zijn: de cult-fuzzers The Heads uit Bristol, de zwaargewichten van Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs met hun briljante nieuwe album ‘Viscerals’ en de legendarische Sonic Boom (Peter Kember van Spectrum en Spacemen 3). De eerste aankondiging is compleet met krautrocktrio Verstärker en het Belgische Acid Rooster.

Samenwerking Bad Vibrations

Naast de aankondiging van de eerste bands is er ook nieuws op samenwerkingsvlak. Fuzz Club gaat voor het festival in de Effenaar optrekken met Bad Vibrations, een grote Londense concertorganisator in de psych/garage scene. Op 27 augustus zal er dit jaar ook weer een warm-up show plaatsvinden in het Stroomhuis. Meer informatie daarover en natuurlijk meer namen voor het festival worden binnenkort bekend.

De kaartverkoop van Fuzz Club 2020 is inmiddels begonnen en er is nog een klein aantal early bird tickets: bit.ly/FuzzClub-EarlyBird