Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Korpiklaani en meer in oktober naar Das Oktober Metalfest @ Klokgebouw

Korpiklaani en meer in oktober naar Das Oktober Metalfest @ Klokgebouw
Reno van der Looij

Carnaval is voorbij, maar gelukkig kunnen we ons alweer voorzichtig opladen voor het volgende feest; Das Oktober Metalfest 2020. De Finse folkmetalband Korpiklaani is dé feestband bij uitstek. En dit jaar doen ze Das Oktober Metalfest aan. Afgelopen jaar stonden ze nog in de 013, dit jaar in het Klokgebouw te Eindhoven op 3 oktober.

En Korpiklaani is niet de enige nieuwe feestband voor Das Oktober Metalfest 2020. Ook Nanowar Of Steel komt naar Eindhoven. Deze band houdt van komedie en metal. Ze brengen een op en top parodie show, maar doen dit heel serieus. Eerder werden reeds Onkel Tom en Tankard aangekondigd.

Speciaal voor deze aankondiging heeft het festival nog 50 early bird kaarten beschikbaar gesteld. Voor slechts 29 euro kun jij er dit jaar al bij zijn. Dat is ruim 25% korting op een toch al niet te duur kaartje voor een hele dag bier en metal. Tickets hier.