Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Blues Pills, Heino en meer voor Paaspop

Blues Pills, Heino en meer voor Paaspop
Reno van der Looij

Paaspop heeft weer een volgende bak met nieuwe bevestigingen eruit gegooid. De meest interessante voor de liefhebbers van gitaarwerk zijn Zweedse psychedelische bluesy rockers Blues Pills en Iguana Death Cult. Maar ook de legendarische Duitse schlagerzanger Heino komt naar Schijndel.

Daarnaast komen vooral ook de liefhebbers van decibellenparadijs The Warehouse (voor house-, EDM- en hardstyle liefhebbers) aan hun trekken: Aap uit de Mouw • Afro Bros • Akwasi & Band • Bare Jams • Blues Pills • Bullshit Bingo Royale met o.a. De Flamingo’s • Carlos Valdes • Chubby & The Gang • COMING FOUT met o.a. Pim Pam Pompen en Het Feestteam! • Dansado & de Feestneger • Enge Buren – Basta! (Afscheidstour) • Fab x Paans • Genta • House of Rock • Iguana Death Cult • Kruzo • MEROL • The Oneliners • Serious Boaters • Sjannies • The Stand Up Club • StarmanNL (David Bowie Tribute) • Team Rush Hour • Theo Lawrence • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen • WK Schuifelen.

We wisten eerder al te melden dat de rockers en metalheads goed aan hun trekken gaan komen deze editie met onder meer Parkway Drive, Delain, Royal Republic, Spoil Engine, Lamb of God, TankZilla, Hatebreed, Swedish Death Candy,Bokassa en Igorrrr. Ook Anouk, Ben Miller Band, Kensignton, Krezip, Sean Paul en Paul Kalkbrenner.

De komende maanden worden nog veel meer acts bekendgemaakt. Info over de bevestigde acts en her complete programma tot nu toe staat hier. De Early Bird ticketverkoop is gestopt. De reguliere ticketverkoop is al een tijdje los via www.paaspop.nl/tickets.