Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting strooit met nieuwe namen

Eindhoven Metal Meeting strooit met nieuwe namen
Reno van der Looij

Eindhoven Metal Meeting is even lekker aan het doorboeken. De afgelopen dagen werden er via Facebook zeven nieuwe acts voor de 2020 editie bekendgemaakt. Djerv (featuring Agnete Kjølsrud), God Dethroned, Thanatos, Chapel of Disease, Borknagar, Saor en Cân Bardd werden aan de line-up toegevoegd. De Effenaar kan de borst nat maken op 11 en 12 december!

Eerder werden headliner My Dying Bride, Rotting Christ, Unleashed, Mgla, Wolvennest en Alfahanne al op het affiche gezet. Weekendkaarten voor Eindhoven Metal Meeting zijn te koop via deze link. Losse dagkaarten komen later beschikbaar. Facebook event vind je hier.