Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Prognosis festival @ Effenaar

Win setje kaarten voor Prognosis festival @ Effenaar
Reno van der Looij

Prognosis heeft de line-up voor de aankomende editie rond. Met onder meer AnathemaKatatonia, Enslaved, Sons of Apollo, Long Distance Calling en het recentelijk nog toegevoegde The Ocean staat er een dijk van een progressief programma voor de bezoekers klaar. Prognosis vindt plaats in de Effenaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020.

Tijdens Prognosis is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Tickets zijn al even in de voorverkoop. De timetables vind je hier.

Win tickets voor Prognosis

In samenwerking met het organiserende Loud Noise mogen we een setje van 2 weekendtickets weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). We maken de winnaars voor het einde van het jaar bekend!