Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Soul Asylum headliner voor 5e editie Come As You Are

Soul Asylum headliner voor 5e editie Come As You Are
Reno van der Looij

Zaterdag 28 november staan tijdens de vijfde editie van Come As You Are drie decennia aan gitaarmuziek weer centraal; van de grunge uit begin jaren negentig en dansbare Britpop tot energieke punk en powerpop van nu.

De eerste headliner dit jaar is de Amerikaanse rockband Soul Asylum, bekend van de met een Grammy bekroonde megahit ‘Runaway Train’. Wederom is De Effenaar plaats van handeling. De voorverkoop is per direct van start.

Tijdens Come As You Are staat drie decennia aan gitaarmuziek centraal; van de grunge uit begin jaren negentig en dansbare Britpop tot energieke punk en powerpop van nu. Het festival geeft zowel bands een podium die door de jaren heen een grote rol gespeeld hebben in deze gitaargolf, tot aan de nieuwe helden die zich laten inspireren door 30 jaar gitaar.

Lees hier ons verslag van de afgelopen 4e editie nog eens terug.