Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Het doek valt voor The Sound of Revolution

TSOR
Reno van der Looij

Festivals komen en festivals gaan. Met een casual en ietwat nonchalant berichtje op Facebook, laat het de organisatie zojuist weten dat de afgelopen editie in 2019 van The Sound of Revolution ook meteen de laatste is geweest. Na vier edities in het Klokgebouw en een zomer-variant in de Effenaar stopt 1 van de grootste hardcore- en punkfestivals van Europa ermee.

Recentelijk werd ook bekend dat er geen nieuwe Groezrock, het Belgische outdoor hardcore/punk festival in Meerhout, meer plaatsvindt in 2020. Waar het aan ligt? Missen we publiekstrekkers in het genre? Is de aantrekkingskracht op zijn retour? Wij weten het ook niet. Wel Pijnlijk. En Balen. Maar vergeet niet: Hardcore Lives!

Check hier onze eerdere reviews van de voorgaande edities van The Sound of Revolution: 2019,  2018, 2017 en 2016. We had fun people.