Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Nieuw punk hardcore festival in Klokgebouw: Revolution Calling

Nieuw punk hardcore festival in Klokgebouw: Revolution Calling
Reno van der Looij

Gisteren meldden we nog het heengaan van The Sound of Revolution. Vandaag gelukkig alweer goed nieuws van het punk en hardcore front met de aankondiging van Revolution Calling. Het indoor festival staat gepland op 31 oktober in het Klokgebouw.

Stronger Bookings/No Turning Back & The Event Warehouse proudly introduce: REVOLUTION CALLING! The biggest indoor hardcore punk festival of Europe!” klinkt het op Facebook. No Turning Back deed natuurlijk altijd al een flinke duit in de organisatorische en zak van The Sound of Revolution. Frontman Martijn van No Turning Back was en is ook nu de drijvende kracht achter de boekingen. Het format, de locatie en de datum vertonen dan ook flinke overeenkomsten. Hiermee lijkt het op een doorstart, maar dan zonder Loud Noise als organisator op de achtergrond.

Website vind je hier. Facebook event hier. Early bird tickets hier.