Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Sons of Apollo annuleert Prognosis festival

Sons of Apollo annuleert Prognosis festival
Redactie

Sons of Apollo en Eindhoven is geen gelukkige combinatie. Nadat de Amerikanen eerder in 2018 al op Dynamo Metalfest niet kwamen opdagen, hebben ze nu de complete Europese tournee geannuleerd. Onder die annulering valt dus ook het Prognosis festival in de Effenaar over een paar weken.

De organisatie van Prognosis heeft de annulering zelf nog niet gemeld. Het is even de vraag of het festival op zo’n korte termijn nog een waardige vervanger kan vinden. Bovendien niet de eerste annulering met ook het afzeggen van Voyager en┬áDon Airey. Voor die laatste wordt The Ocean ingevlogen.

Overigens staat er met onder meer Anathema, Rendezvouz Point, Katatonia, Enslaved, Longdistance Calling en Focus nog altijd een dijk van een line-up.