Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Grindhoven 9 in Dynamo

Win tickets voor Grindhoven 9 in Dynamo
Redactie

Een smerig potje viezigheid in Dynamo; Grindhoven is alweer aan editie 9 toe. En terecht, want we willen dat dit moeilijk dubieuze festival nog jaren verderf brengt in Eindhoven. Rompeprop approved bovendien.

Dit jaar zal Entombed A.D. als headliner op het programma staan. Verder vinden we oa. Rectal Smegma (NL), Feastem (FIN) Severe Torture (NL), Meat Spreader (PL), Bütcher (BE), Powernap (Eindhoven Rockcity), Mensvreters (SA) en Heavy Hoempa (NL) op het affiche. Op zaterdag 4 april 2019 in het Dynamo clubhuis om precies te zijn. Pre- en afterparties bij The Jack.

In samenwerking met de mannen van Doomstar Bookings en Grindhoven mogen we een setje van 2 kaarten voor dit maffe geschifte knalharde feestje op zaterdag 4 april weggeven. Alles wat je hiervoor moet doen is in de comments van ons Facebookbericht aangeven wie je graag mee wilt nemen naar deze ‘bende’. Like tevens even het bericht en de Eindhoven Rockcity Facebook-pagina en je dingt vanzelf mee naar de kaarten. Winnaars volgende week! GO!

Kaartjes vind je hier. Facebook event hier.