Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air vult programma verder aan

Jera on Air vult programma verder aan
Reno van der Looij

The show must go on. Waar ons Corona artikel van gisteren nog rekening houdt met mogelijke annuleringen van festivals op korte termijn, gaat de voorbereiding van feestjes later in het jaar gewoon door. Jera on Air gooit er weer een flinke aanvulling voor het programma tegenaan. Met hitmachine The Hives heeft Jera On Air haar gedroomde co-headliner vastgelegd voor de editie van 2020. Behalve de Zweedse garagepunkers, staan ook Jaya The Cat, Tim Vantol, Higher Power, Faintest Idea en Rotzak eind juni op het podium in Ysselsteyn.

Onlangs maakten we onder andere de komst van Frank Turner and The Sleeping Souls, Ska-P, The Menzingers, Anti-Flag, Good Riddance, Spanish Love Songs, Terror, For The Fallen Dreams, Higher Power, Nasty, The Hell, Brutality Will Prevail, Stake en Hot Milk al bekend. Tijdens het weekeinde van 25, 26 en 27 juni staan zij met onder andere NOFX, The Offspring, Killswitch Engage en Life of Agony op het grootste alternatieve festival van Nederland.

Ook de Amerikanen van Good Riddance, Anti-Flag en Spanish Love Songs staan garant voor een heerlijk portie punkrock. Datzelfde geldt voor de Engelsmannen van Faintest Idea en de Belgen achter Rotzak. Jaya The Cat, Tim Vantol en Hot Milk doen ook stevige duit in het zakje. Het iets hardere werk wordt onder andere door Terror, Nasty, Higher Power, For The Fallen Dreams, The Hell, Stake, en Brutality Will Prevail voor hun rekening genomen.

De reguliere kaartverkoop van combi-tickets voor Jera On Air 2020 is alweer een tijdje geleden gestart.