Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions 1: The Ballet Bombs

The Isolation Sessions 1: The Ballet Bombs
Guido Segers

Het gaat lekker met The Ballet Bombs. Het fuzzy, garagerockende trio uit de lichtstad heeft zich in de kijker gespeeld en dat levert ze zeker wat moois op. De dagen leken rooskleurig tot deze week de agenda ineens leeg liep als voetbalstadions in de 85ste minuut. Corona. Maar strijdlustig als de mannen zijn, staan ze op zaterdagavond in de Super Nova Studio voor de allereerste ‘Isolation Session‘.

De Blink 182 van de garage fuzz

Ze noemen zich de Blink 182 van de garage fuzz, Rubin “zwoelboy” van Nistelrooy, Erik “El cahole” van Beek en Frankie Fuzz. Tijdens Popronde 2019 speelde ze veel zweterige zaaltjes plat met schurende gitaren en funky, dansbare fuzzrock. Roadburn vond ze dusdanig tof dat de band is aangekondigd als de ‘Roadburn Presents:’ act van het jaar. We gaan het zien of 2020 naast het jaar van de toiletrol alsnog het jaar wordt van The Ballet Bombs. Luister en oordeel zelf en check hun live ‘Isolation Session’.

Recording & Production:
Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Video:
Meis ‘Bagdaddy’, Nik Safi, Joch Jansz
Music & Chilli Con/Sin Carne: The Ballet Bombs (Rubin “zwoelboy” van Nistelrooy, Erik “El cahole” van Beek and Frankie Fuzz)
Photography:
Justina Lukosiute

https://www.super-nova-studio.com/
https://www.facebook.com/TheBalletBombs/

Behind the scenes foto’s