Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions 2: An Evening With Knives

The Isolation Sessions 2: An Evening With Knives
Guido Segers

Je kent ze wel, die band van de stickers: An Evening With Knives. Ze stonden klaar om te gaan toeren met die allernieuwste plaat ‘A Sense of Gravity’, maar helaas mocht dat niet zo zijn. Nou staan ze natuurlijk te trappelen om te spelen en dat doen ze dus vanuit Super Nova Studios in de tweede ‘Isolation Session‘.

An Evening With Knives

Waarom moet je deze sessie zeker checken? Je leest hier hoe goed de nieuwe plaat is. Marco Gelissen, Ivo Jonkers en Peter van Grunsven dropten in 2015 hun debuut EP en sindsdien gaat het lekker met de Eindhovense boys. Ze speelden elk rock-hol des lands plat en op zondag 15 maart dus in isolatie, in Eindhoven, voor jou thuis in de huiskamer. Kijk hier het optreden terug!

Video made possible by:
Recording & Production: Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Patrick Puh, GIGTECH/TrickPA
Video: Meis ‘Bagdaddy’, Nik Safi, Joch Jansz
Music : An Evening With Knives (Marco Gelissen, Peter van Grunsven, Ivo Jonkers)

Behind the scenes foto’s