Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions #3: Veerle Driessen

The Isolation Sessions #3: Veerle Driessen
Guido Segers

Maandagavond, tijd voor een rustige sessie muziek die alle juiste snaren raakt en dat deden we in de Super Nova Studio met Veerle Driessen. Met niets meer dan haar stem en gitaar brengt ze jullie bijzondere klanken in de huiskamer, vanuit isolatie in onze opnamestudio. Voor jou, hier helemaal terug te luisteren.

Veerle Driessen

Veerle studeerde aan het Rock City Institute. Ze begon met een soloproject wat uiteindelijk evolueerde tot Vera Zané. Een volledige band, waarmee ze de plaat ‘Lonely and Naked’ opnam. Maar nu keert Veerle terug naar de essentie, naar de wortels, solo als Veerle Driessen.

Video made possible by:
Recording & Production: Bram van Zuylen, Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Video: Meis ‘Bagdaddy’, Nik Safi
Music: Veerle Driessen
Photography: Charlotte Grips

Foto’s